Tandläkare i Sundbyberg ger dig den tandvård du behöver

Det är viktigt med en bra munhygien och en god tandhälsa. Du kan alltid vända dig till en tandläkare i Sundbyberg oavsett vilket behov av tandvård du har.

Även om det inte känns så roligt alla gånger att gå till tandläkaren, känns det ofta lugnt och behagligt efter besöket. En tandvårdsklinik gör allt de kan för att hjälpa dig så att dina tänder mår bra. Vid en tandläkarundersökning får du reda på hur din munhälsa ser ut. I de fall det behövs någon behandling får du förslag på lämpliga åtgärder.

En modern tandvårdsklinik erbjuder både allmän och akut tandvård. Men det är långt ifrån allt som de kan hjälpa dig med. På kliniken kan du även få estetisk tandvård såsom tandblekning och tandimplantat med mera. Du kan boka en tid för undersökning, lagning eller förebyggande tandvård hos en tandhygienist.

En tandläkare kan hjälpa dig vid problem med snarkning

Har du problem med snarkningar eller sömnapné? Då kan du göra ett besök hos en tandläkare i Sundbyberg. De kan erbjuda dig en snarkskena som korrigerar bettet på natten och hindrar tungan från att täppa igen gommen. Detta är en vanlig anledning till snarkning. Med en snarkskena får både du och din sängpartner en bättre sömn.

På tal om bettet så kan din tandläkare också erbjuda en bettskena. Det kan vara lämpligt för behandling av funktionsnedsättningar i käken, som kan ge dig problem såsom huvudvärk och ont i käkarna. En bettskena kan på ett enkelt sätt förbättra din vardag. 

Hitta mer kring tandläkare på denna sida: https://www.esplanadkliniken.com/ 

19 Mar 2023

En guide till nya tänder!

Här finner du information om nya tänder.  Av någon anledning kanske du behöver ett tandimplantat och letar information om detta. Det finner du här! Problem kring svarta tänder och varför du får ilande tänder är två andra ämnem som behandlas i denna guide.