Tandläkare i Alby fixade huvudvärk

Längtan efter en riktigt god natts sömn där man vaknar pigg och utvilad är något många önskar. En som kan ordna det är en legitimerad tandläkare i Alby.

När väckarklockan ringde och Annas medvetande började ta sig igenom sömndimman till verkligheten framträdde huvudvärken. Hon blundade igen och suckade tungt. Idag igen. Hur länge hade hon haft den här fruktansvärda huvudvärken varje morgon? Timingen var dålig då hon hade ett projekt på jobbet som behövde bli klart snarast.

Hon ville ta en huvudvärkstablett och sen dra täcket över huvudet igen. Men det gick inte då en tandläkartid var inbokad redan klockan tio på förmiddagen. Så hon tog sig upp och tog sig igenom morgonrutinerna innan hon kunde styra stegen mot den tandläkare i Alby som hon gått till i många år.

Tandläkare visste svaret

Anna hade inte tagit någon värktablett innan tandläkaren vilket gjorde att denne frågade hur det var fatt. Hon berättade om den dåliga sömnen medan han lät stolen försiktigt lutas bakåt. Han tittade med en spegel i munnen och frågade om hon varit stressad sista tiden. Sen förklarade han att projektet kunde skapat stess så att hon bet ihop och gnisslade tänder under nätterna.

Tandläkaren berättade att problemet troligtvis kom från tandgnissling som en effekt av stressen hon kände på jobbet. Om hon ville kunde de göra en bettskena som skulle avlasta käkarna om nätterna och hindra henne från att gnissla tänder. Det skulle i sin tur minska huvudvärken. Något som Anna inte kunde tacka nej till.

Ta reda på mer om tandläkare, gå till denna sida: http://albytandlakare.se/ 

11 Feb 2023

En guide till nya tänder!

Här finner du information om nya tänder.  Av någon anledning kanske du behöver ett tandimplantat och letar information om detta. Det finner du här! Problem kring svarta tänder och varför du får ilande tänder är två andra ämnem som behandlas i denna guide.