Få raka tänder med invisalign

Vill du slippa dina krokiga tänder och få chansen att uppleva hur det är att ha raka och fina tänder så bör du satsa på metoden invisalign. Det är en skonsam väg till ett perfekt leende.

Känner du att du levt länge nog med dina krokiga tänder och det är dags att göra något åt det? Då är invisalign metoden för dig, för du kommer på ett effektivt och skonsamt sätt få de raka tänderna du alltid drömt om. Invisalign är en modern metod där man slipper obehagliga tandställningar som kan skava. Invisalign däremot är en skonsam skena som man sätter på tandraden. Det bästa av allt är att den är osynlig. Inga mer pinsamheter med tandställning i metall som tar upp hela munnen och syns när man skrattar.

Hur går det till?

Invisalign är skenor som man sätter på tandraden för att reglera den. Men hur går behandlingen till steg för steg? Det man först och främst gör är att utföra en undersökning hos tandläkaren varefter man tillverkar skenor som är anpassade till tandraden. För att få fram rätt skenor röntgas munnen efter vilket man får exakt de skenorna man behöver. Regleringen kommer att utföras en liten bit i taget och därför behöver man flera skenor - som man byter allteftersom. Man går regelbundet till tandläkaren för att se så att tandregleringen ser bra ut. Tiden det tar att reglera tänderna varierar - men inom 3 månader bör det vara klart.

19 Mar 2021

En guide till nya tänder!

Här finner du information om nya tänder.  Av någon anledning kanske du behöver ett tandimplantat och letar information om detta. Det finner du här! Problem kring svarta tänder och varför du får ilande tänder är två andra ämnem som behandlas i denna guide.