Estetisk tandvård

Idag finns det mycket man kan göra om man är missnöjd med sitt utseende och estetisk tandvård hjälper dig att förbättra dina tänder. Det kan hjälpa dig att må bättre i många avseenden.

Att vilja förändra sina tänders utseende idag är väldigt vanligt. Estetisk tandvård och kosmetisk tandvård går hand i hand, det handlar om att förbättra utseendet. Om du har något speciellt du vill göra ska du alltid rådfråga en välutbildad tandläkare först. Ni kan tillsammans komma fram till vad som skulle ge just dig bästa möjliga resultat. En Smile makeover är något många väljer att göra idag och i det ingår olika saker. Det kan vara sådant som att bleka tänderna, tandställning eller något annat som skulle behöva göras. Inom Smile makeovern ingår även större kosmetiska ingrepp såsom botox, operationer och liknande.

Vad kan estetisk tandvård göra för dig?

Går du och gömmer ditt leende för att du misstrivs? Kanske tycker du att du har sneda tänder, eller kanske för långa? Eller störs du av att maten konstant fastnar mellan de stora gliporna? Med hjälp av estetisk tandvård kan du rätta till problemen. Du kan även få hjälp med tandblekning, vilket även går att göra hemma. För att få det bästa resultatet är det bäst att gå till tandläkaren. Våga visa ditt fina leende igen utan att må dåligt över det. Kom ihåg att din självkänsla är viktig. Tandläkarna kan hjälpa dig med det lilla och det stora. Är där något du undrar över så ring och rådfråga för att få svar på just din fråga. Kom ihåg - ingen fråga är dum.

Hur vet du vem du ska välja?

Man vill känna sig trygg med sin tandläkare, men många lider idag av tandläkarskräck. Det bör dock inte hindra dig från att få det där drömleendet du velat ha så länge. Välj tandläkare med omsorg, gå gärna dit och träffa dem. Berätta redan innan om du känner dig rädd. Kolla in deras tidigare arbeten och rådfråga om hur du ska göra för att få ett så bra resultat som möjligt. Kolla gärna in deras hemsidor för att bilda dig en egen uppfattning samt se vad andra tycker om kliniken. Välj klinik efter din egen uppfattning och låt inte priset vara det avgörande. Eftersom estetisk tandvård kan kosta en hel del är det värt att kolla upp olika kliniker jämföra priser och se vad som ingår. Större och mer komplicerade ingrepp kan kosta många tusenlappar. Läs mer om estetisk tandvård på denna hemsida: https://www.estetisktandvårdstockholm.nu

28 Sep 2020

En guide till nya tänder!

Här finner du information om nya tänder.  Av någon anledning kanske du behöver ett tandimplantat och letar information om detta. Det finner du här! Problem kring svarta tänder och varför du får ilande tänder är två andra ämnem som behandlas i denna guide.